Topsportbegeleiding | Lelystad

Maak uw afspraak zonder verwijzing
Plan vandaag nog uw afspraak

Topsportbegeleiding bij KernGezond Leystad 

Sinds 2012 is KernGezond begonnen met sportbegeleiding binnen sportverenigingen in Lelystad. Een aantal gespecialiseerde fysiotherapeuten hebben dit proces in gang gezet en steeds meer sportverenigingen sluiten zich aan bij KernGezond. 

Sportbegeleiding

De teams van de sportverenigingen worden goed in de gaten gehouden door onze therapeuten. Dit wordt gedaan, zodat de teams optimaal kunnen presteren. Zo worden er bijvoorbeeld teamsportscreeningen gehouden. Deze teamsportscreeningen bevatten een meting van de lichaamssamenstelling van de speler door een diëtiste, meting van kans op blessureleed door middel van een cluster van testen en een meting van het uithoudingsvermogen door middel van een shuttle run test waarbij alle spelers een hartslagmeter dragen. Door meting van de hartslag kan nauwkeurig het conditieniveau van de spelers worden bepaald. 

 

Lees meer Maak een afspraak

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan constant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten.

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x