Parkinsonnet | Zeist

Maak uw afspraak zonder verwijzing Plan vandaag nog uw afspraak

Parkinsonnet bij KernGezond Zeist?

Bij KernGezond zijn er fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van patiënten met de ziekte van Parkinson.

KernGezond is aangesloten bij het ParkinsonNet.

ParkinsonNet is een netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme.

De zorgverleners die aangesloten zijn bij ParkinsonNet, zijn speciaal geschoold in het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson en hierop lijkende ziektebeelden.
Andere zorgverleners die zijn aangesloten bij Parkinsonnet zijn ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, parkinsonverpleegkundigen en neurologen.

De ziekte van Parkinson en parkinsonismen geeft vaak een diversiteit aan klachten zoals traagheid, beven, pijn, depressiviteit, seksuele stoornissen en in een later stadium ook vaak vallen.
Vanwege de complexiteit van de ziekte en de veelheid aan betrokken zorgverleners is het belangrijk dat de zorgverleners specifiek deskundig zijn, en de behandelingen goed op elkaar afstemmen.
ParkinsonNet-zorgverleners werken in de regio nauw met elkaar samen, en hebben hierdoor vaste communicatielijnen.
Een belangrijk voordeel van ParkinsonNet is dat u in uw eigen omgeving, thuis danwel in een praktijk kort in de buurt, een goede behandeling krijgt door gespecialiseerde (fysio)therapeuten.
De ziekte van Parkinson is een chronische indicatie. De behandelingen worden vergoed uit het basispakket van de zorgverzekering. Voor meer informatie kunt u terecht bij www.parkinsonnet.nl

 

 

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan contstant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten..

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x