Nieuws

We zijn dicht, wat nu?

Beste leden,

De deuren zijn dan misschien gesloten, maar dat betekent niet dat we allemaal stil zitten. En jullie ook niet hopen we! Bewegen is ontzettend belangrijk en dat willen we voor onze leden mogelijk blijven maken. In plaats van sporten in ons fitnesscentrum, gaan we nu bewegen in onze woonkamer of lekker buiten! De Personal trainers van Pouw en Veer PT hebben voor jou elke dag een fijne work-out die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt én waar het jou uitkomt. Deze vind je op de facebookpagina van Pouw en Veer PT en van KernGezond Sport. Ook kun je gratis gebruik maken van onze KernGezond Sport app waarin elke week 3 nieuwe work-outs worden aangeboden. Om je hiervoor aan te melden stuur je een mailtje aan Info@pouwenveerpt.nl Elke dag sturen we via facebook en de app een challenge om aan mee te doen. Planken, squatten… verzoekjes? Laat het ons weten! Laat ons vooral zien hoe jij in beweging blijft. Inspireer anderen om te blijven bewegen. Laten we vooral SAMEN blijven BEWEGEN!

 

We ontvangen veel vragen over de abonnementen. We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover in de week na 6 april informeren. Ondertussen zijn we hard aan het werk om op een andere manier invulling te geven aan het sporten, zodat we allemaal in beweging kunnen blijven. We hopen dat we jullie met ons aangepaste aanbod op een fijne manier in beweging kunnen houden.

 

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x