Nieuws

Start Live workouts via Facebook

Komende week zijn er live workouts op de Facebookpagina van KernGezondSport te volgen , zodat jullie allemaal vanuit huis lekker in beweging kunnen blijven.

De instructeurs van KernGezond Sport geven op 4 momenten in de week een live te volgen workout van 30 minuten.

 

Iedereen kan meedoen!

Ga op het aangegeven tijdstip gewoon naar deze Facebookpagina en volg onze live video:  KernGezondSport

Deze video’s kun je ook altijd op een later tijdstip terugkijken via deze Facebookpagina en ons YouTube kanaal: KernGezond - YouTube 

 

Wat heb je nodig ?

De instructeur geeft in de video aan welke materialen je nodig hebt. Dit kan bv. Een stoel zijn of 2 flesjes water, een buikspiermatje is altijd handig.

 

BBB

Tijdens bbb pak je drie belangrijke spiergroepen aan buik, billen en benen. Het is combinatie tussen kracht, conditie en balans.

 

Full Body

Doe mee met het circuit van 30 minuten, met verschillende oefeningen op je eigen niveau en werk zo aan je algehele conditie en je uithoudingsvermogen.

 

HIT

HIIT betekent dat je in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Met een HIIT training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust. De intensiteit van de training kan volledig op jouw niveau afgestemd worden.

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x