Nieuws

Nieuwe app

 

In deze coronaperiode zijn we druk bezig geweest met maken van onze eigen KernGezond app. Deze is vanaf vandaag te downloaden in de Google Play Store en Apple store. Hiermee kunnen we jullie nog beter in beweging houden. In de app zie je nieuwe trainingsschema’s, voortgangsregistratie en uitdagingen. Het gebruik van de app is gratis, het enige wat je hoeft te doen is onderstaande stappen te volgen.

Aanmeld 1-2-3-tje nieuwe app

Aanmelden in onze nieuwe app? Dat is zo gepiept.

  1. Je krijgt van ons een mail over de KernGezond Sport app (Virtuagym) met daarin de link om jouw account te activeren. Als je al een account hebt in onze ‘oude’ app, kun je ervoor kiezen om hiermee in te loggen in de nieuwe app (al je gegevens neem je zo mee naar de nieuwe app). Heb je dat nog niet? Dan maak je een account aan.
  2. Download de nieuwe app en log in met je accountgegevens.
  3. Je bent er helemaal klaar voor! Neem eens een kijkje bij ‘thuis trainen’ daar staan verschillende workouts die je thuis kunt doen. Lukt het niet? Bekijk dan de uitlegvideo of of stuur een mail aan info@kerngezondfitness.nl.

 

 

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x