Nieuws

Extra maatregelen per donderdag 15 oktober

Wij zullen ons blijven inzetten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We houden al 1,5 meter afstand, maken na gebruik de apparaten schoon en komen niet als we klachten hebben. Maar naar aanleiding van de persconferentie zullen we ook per donderdag 15 oktober voor in ieder geval 4 weken de squashbanen moeten sluiten. Daarbij zullen we ook de kleedkamers en douches voor deze periode sluiten. De Small Group Trainingen kunnen door blijven gaan! En we blijven werken met het reserveringssysteem om de maximale groepsgrootte te kunnen blijven waarborgen.

 

Wijziging reserveren

Hiervoor moeten we wel een kleine wijziging doorvoeren. Op dit moment reserveer je alleen je starttijd. Vanaf morgen vragen we je om je gehele ‘sportuur’ te reserveren. Dat betekent dat als je 1 uur wilt komen sporten, je 2 blokken (2x30 minuten) reserveert, als je 1,5 uur wilt komen sporten reserveer je dus 3 blokken (3x30 minuten).

 

Voor leden met een Squashlidmaatschap

Voor leden die alleen een squashlidmaatschap hebben bieden we 3 opties:

1. Als je wilt kun je je squashlidmaatschap omzetten naar een fitnesslidmaatschap. Zo kun je de komende periode alsnog sportief bezig blijven.

2. Je lidmaatschap wordt gepauzeerd zolang de sluiting duurt. Er vindt dan geen incasso plaats.

3. Je kunt er ook voor kiezen om je abonnement door te laten lopen. Hiermee steun je ons en daar zijn we je zeer dankbaar voor!

 

Een van onze medewerkers neemt binnenkort telefonisch contact op om jouw keuze te noteren!  

 

Voor leden met een combi-lidmaatschap Squash & Fitness    

Je combi-lidmaatschap wordt automatisch omgezet naar een Fitnesslidmaatschap.  Je betaalt dus niet meer voor squash zolang als de squash gesloten blijft.

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x