Nieuws

Belangrijke informatie n.a.v. de lockdown

Zojuist heeft minister president Rutte tijdens zijn toespraak bekend gemaakt dat we een nieuwe lockdown in gaan vanaf dinsdag 15 december. Dit betekent onder andere dat sportscholen en zwembaden gedurende de lockdown, vanaf morgen tot en met 19 januari, hun deuren moeten sluiten.

Consequenties Fitness zwemmen

Er kan vanaf dinsdag 15 december tot en met dinsdag 19 januari (2021) niet meer gefitnest of gezwommen worden bij KernGezond en de Koploper. De  squashbanen waren al gesloten en deze blijven ook gedurende de lockdown dicht.  

Fysiotherapie

Omdat de fysiotherapie valt onder de medische contactberoepen mag onze fysiotherapiepraktijk open blijven tijdens deze lockdown. Onze deuren blijven dus open voor fysiotherapiebehandelingen.  Mocht je klachten krijgen tijdens de komende periode aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Compensatie

We bieden iedereen de mogelijkheid tot compensatie. Wil je hier gebruik van maken? Stuur ons dan een mail (info@kerngezondfitness.nl)met een verzoek tot compensatie en doe dit voor eind januari 2021. Wil je hier geen gebruik van maken? Bedankt voor je support!  

In beweging blijven

Zeker nu is in beweging blijven belangrijk. Bewegen draagt bij aan een sterk afweersysteem en je algehele gezondheid. Daarom hopen we dat we met onze online mogelijkheden iedereen in beweging kunnen houden. We maken verschillende video’s en trainingsschema’s die beschikbaar worden gesteld via onze de KernGezond app (Virtuagym) en onze social media. Houd deze daarom goed in de gaten!  

Blijf Fit en Gezond!

Team KernGezond  

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x