Babymassage | Lelystad

Leer hoe je je kindje kunt masseren
Meld u nu aan

Natuurlijk kent u uw kind als geen ander. Al in de zwangerschap had u samen contact. Bijvoorbeeld wanneer u uw handen op uw buik legde. En meteen na de bevalling reageerde uw baby al op uw stem. In de weken na de bevalling leert u elkaar steeds beter kennen. Lichaamstaal is de enige taal die je baby spreekt. En wat is er mooier dan te spreken in de taal van Uw kind ! De baby aanraken en voelen. Contact maken. Bijzondere aandacht voor elkaar. Een rustmoment in de dag. Masseren is meer dan aanraken alleen, het is puur genieten van elkaar. Babymassage is geen ingewikkelde techniek, het is een natuurlijke, traditionele kunst, eenvoudig en eeuwenoud.

Leren hoe u uw baby kunt masseren?

KernGezond biedt een cursus babymassage. Tijdens drie bijeenkomsten van 1 uur leert u uw kind masseren volgens een bepaalde methode. Dit gebeurd in een groep met maximaal 6 a 7 baby’s en hun ouder(s) of verzorger(s).De cursus is voor baby’s die tussen de 6 weken en 9 maanden oud zijn.

Het effect van babymassage

Kan rust en structuur bieden in een tijd die door ouders veelal als hectisch wordt ervaren Bevorderen van de borstvoeding Helpt tegen buikkrampen van de baby Heeft een rustgevend effect op huilbaby’s Baby massage lessen kunnen ook bij je thuis worden gegeven, we leren een babymassage te geven in je eigen omgeving op een door jou gekozen tijdstip. Zo kan zelfs al in de eerste kraamweek begonnen worden met babymassage.

U leert er nog meer

Tijdens deze cursus wordt ook aandacht besteed aan; omgaan met darmkrampjes voorkeurshoudingen huilen en slapen van uw kind

Wat zijn de kosten

Bij een groepsles met ongeveer 6 a 7 personen zijn de kosten voor de totale cursus €49.95. Bij privè lessen bij u thuis zijn de kosten €22,50 per half uur.( min 3 x 30 minuten ) Bij privé lessen in het ziekenhuis zijn de kosten in overleg. Indien u reeds een cursus ZwangerFit volgt bij KernGezond krijgt u een korting van 20% (kosten totale cursus €39.95).

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x