Zwangerschapscursus | Lelystad

Maak uw afspraak zonder verwijzing

Plan vandaag nog uw afspraak

ZwangerFit®, BevalFit en MamaFit

 

Door de ZwangerFit cursus bij KernGezond te volgen werk je (door) aan je Fitheid, je leert alles over de zwangerschap, je wordt voorbereid op de bevalling en na je bevalling gecoacht om je kracht en conditie weer op peil te krijgen! De cursus heeft een gunstige invloed op het beloop van de zwangerschap, de bevalling en op het herstel na de bevalling.

bekijk agenda en groepsrooster

ZwangerFit®

Gecertificeerde YVLO-ZwangerFit® trainers zijn de best opgeleide zwangerschapsbegeleiders in Nederland.  Zij hebben de meest uitgebreide opleiding over zwangere vrouwen en training en coaching tijdens en na de zwangerschap. Hierdoor kunnen ze jou als zwangere en pas bevallen vrouw creatief, gevarieerd en zeer vakkundig begeleiden.

 

Lees meerMaak een afspraak

 

Download zwangerfit intake formulier

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Door ZwangerFit voelde ik mij gesterkt en was ik snel weer mobiel na de bevalling"

C. Constandse, Client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan contstant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten..

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x