De afgelopen maanden hebben we te maken gehad met steeds veranderende maatregelen die zorgen voor gehele of gedeeltelijke sluiting van KernGezond Sport. Dat blijft voor de komende maanden helaas nog zo. We snappen dat dat voor onze leden erg vervelend is. Wat mag nou wel en wat niet? Op deze pagina kun je steeds de nieuwste stand van zaken bekijken.  

-Update 10 maart-

 

Vanwege de lockdown die is ingegaan op dinsdag 15 december en is verlengd tot en met dinsdag 30 maart moeten wij voor deze periode onze deuren sluiten. Er kan niet meer gefitnest, gesquasht of gezwommen worden bij KernGezond en de Koploper gedurende de lockdown. Wel kunnen we vanaf maandag 15 maart in kleine groepen buitensporten!

Zodra er wijzigingen zijn brengen we iedereen direct weer op de hoogte via e-mail, deze website en social media.

 

Wel mogelijk:

Niet mogelijk:

  Squash

online workout 

gebruik kleedkamers en douches
circuittraining buiten Fitness
  Personal Training 

 

Groepstraining

 

zwemmen en aquasporten

 

Circuittraining buiten

We hebben goed nieuws! Vanaf volgende week kun je onze circuittraining in de buitenlucht volgen. Eindelijk kunnen we jullie weer zien en persoonlijk bedanken voor de steun van de afgelopen periode. Aan de circuit training zijn wel een aantal regels verbonden om deze veilig en verantwoord te geven.

1.      Je moet je inschrijven via de kerngezond app

2.      Onder het kopje rooster zie je het rooster en de momenten waarop je lessen kunt reserveren.

3.      Je staat in een groepje van maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand en elke persoon heeft zijn eigen materiaal.

4.      De instructeur doet de oefeningen voor en tijdens de training loopt de instructeur rond om de sporters individueel te helpen met de oefeningen.

5.      De trainingen worden achter Ballorig gegeven in onderstaande plattegrond wordt in het roze de locatie aangegeven:

     Nieuwe app

In deze coronaperiode zijn we druk bezig geweest met maken van onze eigen KernGezond app. Deze is vanaf vandaag te downloaden in de Google Play Store en Apple store. Hiermee kunnen we jullie nog beter in beweging houden. In de app zie je nieuwe trainingsschema’s, voortgangsregistratie en uitdagingen. Het gebruik van de app is gratis, het enige wat je hoeft te doen is onderstaande stappen te volgen.Aanmeld 1-2-3-tje nieuwe appAanmelden in onze nieuwe app? Dat is zo gepiept.

 • Je krijgt van ons een mail over de KernGezond Sport app (Virtuagym) met daarin de link om jouw account te activeren. Als je al een account hebt in onze ‘oude’ app, kun je ervoor kiezen om hiermee in te loggen in de nieuwe app (al je gegevens neem je zo mee naar de nieuwe app). Heb je dat nog niet? Dan maak je een account aan.
 • Download de nieuwe app en log in met je accountgegevens.
 • Je bent er helemaal klaar voor! Neem eens een kijkje bij ‘thuis trainen’ daar staan verschillende workouts die je thuis kunt doen. Lukt het niet? Bekijk dan de uitlegvideo of of stuur een mail aan info@kerngezondfitness.nl.Voor iedereen die graag in beweging wil blijven zijn er online workouts beschikbaar. Deze video's zijn te bekijken via onze Facebook:  KernGezondsport | Facebook  en ons Youtube Kanaal: KernGezond - YouTube. Deze workouts zijn ook live te volgen via Facebook op de tijdstippen die in het rooster vermeld staan.

Contact Heb je nog vragen? Neem contact op met info@kerngezondfitness.nl

Een sportpas voor het hele gezin

Een maandelijks opzegbaar lidmaatschap

Unieke combi-lidmaatschappen

   

Fitness

KernGezond Sport heeft een grote en open fitnessruimte met diversefitnesstoestellen waar jij al jouw spieren kunt trainen. Ook kun je bij onsaan jouw conditie werken met de 40 cardiotoestellen, zoals

loopbanden, crosstrainers, roeiapparaten, fietsen en arm- en ligfietsen. Wehebben ruimeopeningstijden en aantrekkelijke tarieven.

Voordelen

 • Onbeperkt fitnessen voor € 14,95 per maand
 • Een maandelijks opzegbaar lidmaatschap 
 • Fitnessen op een toplocatie in Lelystad met kleedkamers
 • Een sportpas voor het hele gezin*
 • Een uniek 30-minuten-sportprogramma
 • Gratis parkeren
 • Gratis douchen 
 • Kluisjes voor jouw waardevolle spullen
 • Een (gratis) 13de maand bij het aangaan van een jaarlidmaatschap
  *Gezinsleden sporten na elkaar. Om tegelijkertijd onbeperkt te fitnessen, koop je twee lidmaatschappen voor het tarief van € 29,90 (maandelijks opzegbaar). Onze minimumleeftijd is 12 jaar. Jongeren tussen de 12 en 16 jaar dienen altijd onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een meetrainend lid van 16 of jaar of ouder te sporten.

30-minuten-programma

Een kantoorbaan waar je veel zit? Een druk gezinsleven? Of neem je soms te weinig tijd om te gaan sporten? Dan hebben wij nu het unieke sportprogramma voor jou!

Een 30-minuten-sportprogramma waar je al je spieren traint en ook nog aan je conditie werkt.

Open in september

Onze fitnesslocatie is vanaf zaterdag 1 september 2018 geopend. Reserveren is niet noodzakelijk en we hebben ruime openingstijden en aantrekkelijke tarieven.

Hoe werkt het?

Aan het begin en einde van de 30 minuten kies je een cardiotoestel uit. Tussendoor doe je één van de acht fitnesstoestellen. Is het stoplicht op groen? Dan ga je één minuut lang bewegen. Wanneer het stoplicht op rood gaat, heb je pauze en loop je naar het volgende toestel toe. Wanneer het stoplicht dan weer groen kleurt, ga je weer één minuut aan de slag totdat het weer rood wordt. Dit herhaal je dan acht keer!

Voordelen

 • Fitnessen voor een aantrekkelijk maandbedrag
 • Fitnessen op een toplocatie in Lelystad
 • Een sportpas voor het hele gezin
 • Een uniek 30-minuten-sportprogramma
 • Een maandelijks opzegbaar lidmaatschap
 • Een (gratis) 13de maand bij het aangaan van een jaarlidmaatschap
Squash

Squash

Squash is een snelle racketsport! KernGezond beschikt maar liefst over vier squashbanen waar je deze intensieve en tactische sport kunt spelen. Samen met je squashpartner speel je in een afgesloten ruimte en alle muren mag je gebruiken om de squashbal over te spelen. Je kan 30 minuten of 45 minuten spelen.

Met een lidmaatschap huur je de baan en neem je dus gratis jouw squashmaatje mee.

Heb je geen lidmaatschap?

Huur dan een losse baan of koop een 10-rittenkaart. Ook dan sport je squashpartner gratis.

Nog nooit gesquasht, maar wel proberen?

Rackets en ballen zijn te huur bij de receptie van Sportcentrum De Koploper. Hoe je het spel speelt, vind je bij alle banen.

Altijd baangarantie?

Reserveer dan online via ons online reserveringssysteem.  Dit kan twee weken vooruit.

Clubladder competitie  

Ben je al meer bekend met squash en heb je zin in een leuke uitdaging? Meld je dan aan voor de KernGezond Clubladder competitie van SportconneXions! De Clubladder werkt heel eenvoudig met een speciale app, beschikbaar voor zowel IOS als Android toestellen. In de app kun je met andere Clubladder spelers in Lelystad heel gemakkelijk wedstrijden afspreken. Na het spelen van de afgesproken wedstrijd verwerk je de uitslag in de app en zie je je plek op de ranking vanzelf verschuiven. Zo daag je jezelf en anderen uit om verder te komen in dit tactische spel. Je speelt altijd samen met iemand van je eigen niveau, want plezier staat voorop! Meer informatie en/of aanmelden: Clubladder Lelystad.

 

Openingstijden

Maandag 07:00 - 22:30 uur
Dinsdag 07:00 - 22:30 uur
Woensdag 07:00 - 22:30 uur
Donderdag 07:00 - 22:30 uur
Vrijdag 07:00 - 22:30 uur
Zaterdag 09:00 - 16:00 uur
Zondag 10:00 - 16:00 uur

Aangepaste openingstijden december en januari:

Dinsdag 24 december: Open tot 17:00 uur
Woensdag 25 december:  Gesloten
donderdag 26 december:  Gesloten
Dinsdag 31 december:  Open tot 17:00 uur
Woensdag 1 januari: Gesloten

 

Snel en eenvoudig een squashbaan reserveren kan direct online via ons
online reserveringssysteem.

 

Tarieven

Wij hebben geen inschrijfgeld.
Je betaalt alleen eenmalig voor de sportpas een bedrag van € 2,50.

Onze fitnesslidmaatschappen

Onbeperkt fitness - maandlidmaatschap € 14,95
Onbeperkt fitness - jaarlidmaatschap € 179,40 per jaar
De 13e maand krijg je van ons

Onze squashlidmaatschappen

Onbeperkt squashen 30 minuten - maandlidmaatschap € 19,95
Onbeperkt squashen 45 minuten - maandlidmaatschap € 24,95
10-rittenkaart - 30 minuten € 55,00
10-rittenkaart - 45 minuten € 77,50

Onze combi-lidmaatschappen

Onbeperkt fitnessen en squashen 30 minuten - maandlidmaatschap € 24,95
Onbeperkt fitnessen en squashen 45 minuten - maandlidmaatschap € 29,95
Onbeperkt fitness en zwemmen* - maandlidmaatschap € 36,50
*Het zwemmen bestaat uit onbeperkt banenzwemmen, aquasporten en recreatief zwemmen. Het lidmaatschap 'fitness en zwemmen' is persoonsgebonden en is niet overdraagbaar aan een gezinslid.

Onze kom-je-voor-1-keer-tarieven

Dagpas fitness € 4,50
Squash 30 minuten € 6,-
Squash 45 minuten € 9,-

Bij ons betaal je alleen voor de squashbaan. Dat betekent geen extra kosten voor jouw squashmaatje!

 

Word lid!

Wil jij voor een aantrekkelijk maandtarief sporten op een toplocatie in Lelystad? Met ruime openingstijden, een maandelijkse opzegtermijn, een effectief 30-minuten-sportprogramma en een douchegelegenheid?

Registreer je dan direct online via Jouw KernGezond-account:
online registreren voor KernGezondSport

Heb je al een account bij Sportbedrijf Lelystad? Dan hoef je je niet meer te registeren.
Log direct in met jouw gegevens en sluit jouw lidmaatschap af.

Heb je al een lidmaatschap? Log dan in via jouw KernGezond-account om jouw gegevens te bekijken en/of te wijzigen..

Nieuws

Doe mee met de Plank Challenge! 12-04-2021

Om iedereen lekker in beweging te houden gaan we jullie de komende weken challenges aanbieden! We beginnen met de Plank Challenge.

Lees meer
Beweeg jij genoeg? 26-02-2021

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) maakte eind 2020 de vernieuwde internationale beweegrichtlijnen bekend. Hoeveel moet je bewegen  om gezond te blijven? Per leeftijdscategorie gelden andere adviezen, we hebben ze even voor je op een rij gezet. Maar de belangrijkste boodschap is: ‘Every Move Counts’, elke beweging telt en heeft een positief effect op de gezondheid.

 

Lees meer
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x