Team KernGezond

Maak kennis met het team van KernGezond.


Jeroen Morssink

BIG: 49058615904
Directeur / Fysiotherapeut / MSc Manueeltherapeut / Aangesloten bij ParkinsonNet / Peer Review Coach Keurmerk Fysiotherapie

Fascinerend, boeiend, altijd anders en met humor. Zomaar een paar kreten die ik aan mijn vak als fysiotherapeut en praktijkeigenaar kan toekennen. Daarnaast heb ik een vriendin en 2 kinderen die mij veel energie geven. De energie kan ik niet alleen kwijt in de praktijk, maar ook met hardlopen, fietsen en sinds kort ook golf.

 

Chris Bruijn

BIG: 99911635404
Directeur / Fysiotherapeut / Leiderschapstrainer / Echografie / Dry Needling / schouderrevalidatie/Schouderspecialist aangesloten bij Schoudernetwerk Flevoland

Mensen helpen bij herstel van blessures of een bijdrage leveren aan het realiseren van hun doelstellingen dat is wat ons vak fysiotherapie zo mooi maakt. Daarnaast ben ik getrouwd en heb 3 kinderen die mij veel energie geven. Die energie kan ik niet alleen kwijt in de praktijk, maar ook met waterpolo en sinds kort ook met golf.

Kitty Veen

Kitty Veen-Roeken

BIG: 79034839704
Fysiotherapeut / Oedeemtherapeut / ZwangerFit® docent

Sinds ik in 1983 als fysiotherapeute ben gestart, is er veel veranderd. Door de specialisaties binnen de fysiotherapie en het samen met de patiënt zoeken naar een passend behandeltraject is mijn werk in de afgelopen jaren nog leuker en boeiender geworden. Thuis heb ik een heerlijk gezin, man en drie volwassen kinderen met aanhang . En inmiddels een prachtige kleinzoon. Nu de kinderen de deur uit zijn genieten mijn man en ik weer volop van het samen maken van mooie reizen.

Tibor Corporaal

BIG: 89916940104 
Fysiotherapeut / Dry Needling

 Al van jongs af aan is sporten mijn passie, met waterpolo in het bijzonder. Helaas gaat sporten soms gepaard met blessures. Door heupproblematiek (FAI) en operaties moest ik stoppen met mijn passie. In mijn functie als fysiotherapeut bij KernGezond gebruik ik deze ervaring nu om mensen met heupproblematiek of andere fysieke klachten nog beter te begrijpen en te helpen. Ik begeleid mensen door lange revalidatietrajecten waarbij ik met mijn kennis in de Psychologie ook focus op de interactie tussen de fysieke- en mentale aspecten. Daarnaast help ik ook veel mensen in korte trajecten met mijn specialisme Dry Needling.

Veronica

Veronica Dijkman Dulkes – van Dijk

Kwaliteitsmanager / HRM / Fysiotherapeut (niet praktiserend)

Met mensen bezig zijn, hun helpen en ondersteunen en dit alles in goede banen leiden is echt mijn passie! Na 6 jaar werken als fysiotherapeut ben ik het management ingegaan en daarmee kan ik iedereen van KernGezond gericht begeleiden op kwaliteitsmanagement- en op HRM gebied. Ons fijne team inspireert mij tot goed werk blijven doen voor en met mensen! In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn man en 3 jongens de natuur in; (berg) wandelingen, fietstochten en zwemmen doen wij graag samen. Verder vind ik het heerlijk om een goed boek te lezen, film te kijken en uit eten te gaan.

Rutger Gerritsen

Rutger Gerritsen

BIG: 19065309004
Fysiotherapeut / MSc Manueeltherapeut / Echografie

Sinds 2007 werk ik bij KernGezond. Ik ben gestart met het geven van groepslessen en na mijn afstuderen als manueel therapeut in 2009 steeds meer de behandelkamer in gegaan. Ik vind het mooie aan dit vak dat je als therapeut nog de kans krijgt om echt aandacht aan mensen te besteden. Als manueeltherapeut is het voor mij de uitdaging om mensen snel van hun klachten af te helpen!

Mariska Doffer

Mariska Doffer

BIG: 59054975704
Vestigingsmanager KernGezond Lelystad / Fysiotherapeut / (Kinder)Manueeltherapeut / MSc Bekkenfysiotherapeut 

 De veelzijdigheid van mijn werk al fysio- en (kinder)manueeltherapeut en bekkenfysiotherapeut maakt dit werk een uitdaging. Het mogen begeleiden van mensen tijdens herstel is heel waardevol werk. Ik behandel zowel zuigelingen als kinderen en volwassenen. Het werken in een dynamisch team met diverse specialismes zie ik als een meerwaarde. Juist dat samenwerken met elkaar zorgt voor een compleet behandeltraject voor de client. Als bekkenfysiotherapeut vind ik het belangrijk om de eventuele taboe te doorbreken. Samen zoeken naar een mogelijke therapie en tot een oplossing komen is een prachtig vak. Naast mijn werk ben ik getrouwd, moeder van 4 prachtige kinderen en genieten we volop van elkaar. 

Simon Leijenaar

BIG: 89064044704 
Fysiotherapeut / Oefentherapeut Cesar / Kinderoefentherapeut i.o.

Respect, openheid en kwaliteit vind ik belangrijk. Mijn specialisatie is; klachten aan het bewegingsapparaat te behandelen en een gezond bewegingsgedrag aan te leren. Mijn behandelmethodes zijn gericht op het voorkomen en verbeteren van klachten die bij kinderen en volwassen kunnen ontstaan, door ongunstige houding en beweging tijdens het dagelijkse leven. Heeft u hierbij hulp nodig dan zie ik u graag!.

Daan

Daan Kikkers

BIG: 69918734604
Fysiotherapeut / MSc Sportfysiotherapeut 

In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Het verbeteren van het lichaam vooral fysiek vind ik erg fascinerend. Geen lichaam is hetzelfde. Daardoor ben ik inmiddels gestart met de opleiding sportfysiotherapie aan de SOMT te Amersfoort. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik zelf meerdere malen per week bezig ben met sport. 


Marc Zeeman

BIG: 39065851804
 Algemeen Fysiotherapeut/ McKenzie therapeut/ Dry needling therapeut / orthopedische knie revalidatie / Acupuncturist / Crafta Basis

 Ik ben Marc Zeeman en ben Algemeen fysiotherapeut. Daarbij heb ik grote affiniteit met knieën en wervelkolom problematiek. Wervelkolomklachten behandel middels de McKenzie methode. Mijn achtergrond als anesthesiemedewerker 12 jaar lang geeft mij een brede visie in het menselijk lichaam. Daarnaast doe ik acupunctuur om patiënten via een andere visie te kunnen behandelen als het medisch westers niet gaat. Dit allemaal geeft mij een breed arsenaal aan behandelingsmogelijkheden. Ik vind het vooral leuk om te stoeien met moeilijke casuïstieken knie en wervelkolom gerelateerd.

 

Iris

Iris Barten

BIG: 19915751204
Fysiotherapeut / MSc Sportfysiotherapeut/ Schouderspecialist aangesloten bij Schoudernetwerk Flevoland

 Bij KernGezond kan ik als master sportfysiotherapeut elke dag bezig zijn met sport. Waarbij ik klachten aan het bewegingsapparaat gericht kan onderzoeken en behandelen. Door de basis van ons team kunnen we een zo optimaal mogelijk zorgtraject aanbieden en iedereen op een zo hoog mogelijk niveau laten terugkeren in zijn hobby's/activiteiten en/of sport. Mijn focus richt ik op het zo functioneel mogelijke laten bewegen van alle verschillende ketenlijnen/gewrichtslijnen die er in het lichaam zijn. Met nog een extra focus op het schoudergewricht. Interessant vind ik het om de te zien hoe gewrichten effect op elkaar hebben en hoe je dit door doelgerichte en performance training kunt versterken en verbeteren. Door mijn verdere verdieping en specialisatie in de schouder ben ik verbonden aan het Schoudernetwerk Flevoland.

Carina Rotteveel

Carina Rotteveel - van Eijkern

Receptie medewerkster Lelystad / administratie

Zodra je bij KernGezond binnenkomt kun je niet om me heen. Ik zit meestal bij de balie en je kunt mij alles vragen over het reilen en zeilen hier. De sfeer, de gezelligheid en de bekwaamheid van mijn collega's is fantastisch en dat merk je aan alles. Ik ben getrouwd met Ruud, we hebben 1 zoon Jesse en zitten 's zomers elk weekend heerlijk op de boot in Friesland.

Linda Wiersma

Linda Wiersma

Receptie medewerkster Lelystad / administratie

Sinds november 2013 werk ik bij KernGezond. Naast het werken bij KernGezond doe ik ook nog de boekhouding en administratie voor ons eigen bedrijf. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat het heel afwisselend is. Ik ben getrouwd met Jelle en samen hebben we twee zonen Justin en Robin. In onze vrije tijd houden we van kamperen, uiteten, en gaan we graag er op uit. Ook met mijn vriendinnen ben ik graag op pad.

Karlijn Vermond

Karlijn Vermond

BIG: 49915218904
Fysiotherapeut / MSc Manueel Therapeut / Dry Needling

Ik ben in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik verschillende cursussen gedaan o.a. medical taping en dry needling. Daarnaast ben ik in 2014 gestart met de master manueel therapie en in 2017 ben ik afgestudeerd. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, ben ik in mijn stadje Utrecht te vinden en reizen kun je nooit (ver) genoeg...

Lia Bruijn - Van de Kragt

Lia Bruijn - van de Kragt

Financieel medewerkster

 Sinds maart 2008 ben ik werkzaam bij KernGezond in Lelystad. Ik houd me bezig met de financiën en de declaraties voor alle vestigingen. Ik ben getrouwd met Chris en we hebben drie zonen. Ik heb afgelopen jaar mijn opleiding assistent controller afgerond en dit jaar ben ik gestart met de opleiding Financieel controller.

Patty van der Laan

BIG: 59915824204
Fysiotherapeut / Oedeemtherapeut / Begeleider beweegprogramma Oncologie / Parkinsonpatienten

In juli 2012 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds die tijd heb ik ook de opleiding oedeemtherapie afgerond en mij meer verdiept binnen de oncologiefysiotherapie. Daarnaast houd ik mij ook bezig met algemeen fysiotherapie en parkinsonpatiënten. Mijn hobby's zijn wandelen, actieve vakanties en gezellig een hapje en en drankje doen met vrienden. 

Lisa Gstirner

BIG: 09916280904
Vestigingsmanager KernGezond Zeist / Fysiotherapeut / Oedeemtherapeut

Voor mij is het enorm fascinerend om te zien hoe iedere patiënt op een andere manier met zijn klacht omgaat. Ik vind het een uitdaging om hier individueel op in te gaan. Dit kan ik binnen KernGezond, waar ik sinds 2015werkzaam ben, waarmaken. Ik houd van wintersport en ben graag buiten in de natuur.

Lieveke van den Elshout

Lieveke van den Elshout

BIG: 19923226004
Fysiotherapeut / Sportbegeleiding SVL

Aan het eind van mijn studie in 2017, heb ik mij kunnen aansluiten bij het leuke en gezellige team van KernGezond. Ik ben fysiotherapie gaan doen, omdat het menselijk lichaam mij boeide en ook de persoon die daarbij hoort. Daarnaast hou ik ervan om mensen te helpen. Fysiotherapie leek mij daarom de perfecte manier om deze punten te combineren. Ik vind alle doelgroepen leuk, maar mijn grootste affiniteit ligt bij de doelgroep sporters. Ik ben bij KernGezond gestart als verzorger van het 2e voetbalteam van SVL en ben zelf trainer-coach in het (wedstrijd) zwemmen. Mijn hobby’s zijn reizen, dagjes weggaan en series kijken.

Kim Kuiper

BIG:
Algemeen Fysiotherapeut

Sinds 2018 werk ik als fysio-assistent bij KernGezond, nu sinds maart 2019 ben ik afgestudeerd fysiotherapeute. Ik werk binnen KernGezond in de oefenzaal en in het zwembad. Daarnaast werk ik als fysiotherapeut/verzorger bij voetbalvereniging SVL. De afwisseling, van patiënten behandelen in de oefenzaal tot aan een veldrevalidatie en het snel moeten handelen tijdens een wedstrijd zorgen ervoor dat mijn werkdagen nooit hetzelfde zijn. Het leuke van het vak fysiotherapie vind ik dan ook dat je jezelf kan blijven ontwikkelen en kan specialiseren in verschillende gewrichten en/of aandoeningen. 

Wilco

Wilco Hoogenboom

BIG: 79925016904
Fysiotherapeut / Sportbegeleiding Argon / Sportmassage

Ik ben sinds oktober 2014 werkzaam bij KernGezond, hier ben ik gestart met de medische begeleiding van de A1 van Argon. Daaromheen behandelde ik al wat blessures en vooral het sport specifieke gedeelte hiervan. Nadat ik stage heb gelopen in de praktijk, ben ik vanaf augustus 2016 ook in de praktijk aan het werk gegaan. Op dit moment behandel ik vooral voetbal-/sportblessures bij Argon en op de praktijk werk ik in de oefenzaal. In mijn vrije tijd sport ik graag en dan vooral voetballen vind ik erg leuk om te doen. Daarnaast op zijn tijd een drankje en een portie gezelligheid ga ik ook niet uit de weg. 

José Degens-Schwarz

BIG: 29034990604
Vestigingsmanager KernGezond Mijdrecht / Fysiotherapeut / Bekkenfysiotherapeut / Oedeemtherapeut / ZwangerFit® docente / Begeleider Beweegprogramma Oncologie

 De persoonlijke interactie, samenwerking, uitdaging om te komen tot het beste resultaat waarbij zorg op maat centraal staat. Fysiotherapie: wat een prachtig vak!! Samen met echtgenoot Bob woonachtig in Mijdrecht. 2 volwassen zoons die inmiddels zijn uitgevlogen. Ik vind het heerlijk om een flinke wandeling te maken of samen met vrienden koffie drinken te, te eten of iets te ondernemen.

Wilco

Ellen Castelijn

BIG: 
Algemeen Fysiotherapeut/ McKenzie Therapeut 

Ik ben nu 7 jaar werkzaam als algemeen fysiotherapeute met daarbij de opleiding tot Mckenzie therapeute. Mijn interesse gaat met name uit naar wervelkolom gerelateerde klachten en schouderklachten, waarbij ik ook geregeld de echo gebruik. Het leukst, maar ook het moeilijkst aan ons vak vind ik dat veel patiënten nu eenmaal niet in de tekstboekvariant van de klacht passen. Een mooie werkdag heb ik dan ook gehad wanneer luisteren naar mijn patiënt in combinatie met klinisch redeneren resulteren in een gevonden oorzaak en oplossing voor de klacht.

Jessica Hettema

Jessica Hettema

BIG: 79910103204
Fysiotherapeut / MSc Manueel therapeut / ZwangerFit® docente

In 2008 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Mijn master manueel therapie heb ik in 2014 behaald. Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij Kerngezond. Ik richt mij met name op rug en schouderklachten. In mijn vrije tijd doe ik aan sporten en houd ik van gezelligheid met vrienden en familie. 

Ruth Frommélt

BIG: 69058223504
Fysiotherapeute

In onze praktijk zien we veel verschillende soorten patienten. Door het aangrenzende verzorgingshuis ook veel ouderen en juist die afwisseling maakt mijn werk zo leuk. Ik ben mensgericht, pragmatisch, sturend en bij voorkeur coachend om samen met de patient problemen op te lossen en handvaten te bieden om klachtenvrij te blijven. Verder geniet ik met mijn partner en kinderen en onze lieve pup ieke van het leven en alles wat daar bij hoort.

Britt Nederstigt

Britt Nederstigt

BIG: 29927669404
Algemeen Fysiotherapeut/ Trainer/ Kinderfysiotherapeut i.o.

Sinds 2016 ben ik aan het werk bij het leuke team van KernGezond. Ik ben als stagiair begonnen en daarna gebleven. Ik ben vooral veel te vinden in de zaal als trainer van de oefengroepen en in het zwembad bij de aquagym. Ook kan je me als het nodig is achter de balie verwachten. Zelf hou ik heel erg van sporten, ik voetbal graag en ben in de winter te vinden op de ski's. Ook doe ik graag aan surfen. Hebben jullie verder vragen kom gerust naar me toe, ik ben namelijk altijd in voor een gezellig praatje.

Pascal Gaertner

Pascal Schuurman

Receptie medewerkster Zeist / administratie

Sinds januari 2014 ben ik werkzaam bij KernGezond wat ik héél erg leuk vind. Ik hou van contact met mensen dus ik zit hier helemaal ‘op mijn plek’. Verder hou ik van lezen, winkelen, op vakantie gaan, leuke dingen doen met mijn dochter, vrienden en familie en van gezellig thuis zijn.

 


Joleni Spanos

Gastvrouw/ Social Media

Ik werk als Gastvrouw voor KernGezond en KernGezond Sport. Ook houd ik mij bezig met de social media en zorg ik dat er leuke promoties/acties uitgezet worden. Het leuke aan dit werk vind ik dat ik de hele dag bezig ben met mensen en vooral veel moet praten!


Leonie de Pijper

BIG: 69916908404
Algemeen Fysiotherapeut/ MSc Orofaciaal/ Mimefysiotherapeut

 Ik ontdekte al vroeg: werken met mensen geeft mij energie! Op de opleiding tot fysiotherapeut voelde ik mij dan ook direct als een vis in het water. Na de algemene fysiotherapie opleiding ben ik in 2019 afgestudeerd als MSc orofaciaal fysiotherapeut. In aansluiting op de master heb ik mij met dry needling op dit gebied verder gespecialiseerd. Het hoofd- en halsgebied heeft mijn aandacht getrokken juist omdat het zulk onbekend terrein is.  Met veel plezier help ik mensen weer controle te krijgen over klachten aan hun hoofd en of hals en zich weer kerngezond te laten voelen! Op persoonlijk gebied heb ik er in 2020 nog een passie bij ontwikkeld, namelijk het moederschap!  Ik breng mijn tijd graag door met mijn gezin of ik ben op of rond de tennisbaan te vinden. 


Jessica

Jessica Doornbos

Social Media

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij KernGezond. Na een sporters blessure was ik regelmatig te vinden in bij KernGezond Lelystad. Naast het sporten en revalideren, sprak ik met sommige werknemers over verschillende events. Ze zochten nog iemand die flyers en advertenties kon maken. Door mijn opleiding als Allround Stylist ben ik altijd bezig met design en vormgeven. En omdat ik zo blij was dat mijn blessure weg was, voelde dit als een kans dat ik wat terug kon doen voor KernGezond. Nu doe ik het met liefde en voelt het super om als visual artist deel uit te mogen maken van dit top team! 


Roel Poppen

BIG: 49916321604
Algemeen Fysiotherapeut/ MSC Manueel Therapeut/ Dry Needling

Veel plezier beleef ik aan het helpen van mensen bij hun klachten. Het is de uitdaging om zo efficiënt mogelijk naar een einddoel toe te werken, wat in aanpak per patiënt kan verschillen. Door gebruik te maken van diverse behandeltechnieken en trainingsmethodes, kan er altijd op maat worden gewerkt. Verder ben ik in en rondom Utrecht te vinden voor verschillende sporten (voetbal, squash, hardlopen, wielrennen en zwemmen), of een drankje met vrienden en familie.


Iris Facee Schaeffer

BIG:9921003304
Algemeen Fysiotherapeut

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij KernGezond als algemeen fysiotherapeut op de locaties Mijdrecht en Zeist. Vroeger wilde ik altijd al mensen helpen. Met sporten liep ik een blessure op en toen kwam ik voor het eerst in aanraking met de fysiotherapeut. Ik vind het een fascinerend beroep, waarin ik mensen kan helpen met revalideren. Mijn interesses liggen voornamelijk in centraal neurologische aandoeningen (Parkinson, MS, CVA), kinderen en het revalideren na sportblessures. In mijn vrije tijd geef ik training aan kinderen, houd ik van series kijken en winkelen.


Nicole

Nicole Verhaar

Receptie medewerkster Lelystad / administratie

Ik ben Nicole en werk als receptioniste voor KernGezond. Mijn werk is erg divers en ik leer elke dag weer nieuwe dingen bij. Naast het contact met mensen maakt de gezellige werksfeer met alle collega’s mijn werk extra leuk!


Isa Sorel

Gastvrouw

Hoi mijn naam is Isa. Ik ben een half jaar in dienst als gastvrouw bij KernGezond Sport. Via mijn eindstage ben ik bij fysio-KernGezond ingestroomd, waar ik heel veel heb geleerd en elke keer weer leer. Ik volg de opleiding ‘sport en bewegen’ op het MBO in Zwolle. Wat ik nu zelf doe qua sport is het volgende: hockey, hardlopen, fitness en sinds kort vind ik squash ook erg tof. In KernGezond is het altijd erg gezellig dankzij de leuke collega’s en ‘klanten’. Dus ik heb het erg naar mijn zin!

Bas uit den Boogaard

 
Algemeen Fysiotherapeut i.o. / sportbegeleiding Argon

Mensen omschrijven mij vaak als iemand die passie voor het vak heeft, iemand die empathisch ingesteld is, iemand die goed kan luisteren en iemand die erg gesteld is op wederzijdse respect. Ik ben een laatstejaars student fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit jaar zorg ik voor de sportverzorging van Argon O19-1 en zal ik inloopspreekuren houden op Argon op de maandagen en dinsdagen voor iedereen van Argon. Buiten mijn studie en werk om houd ik ervan om zelf te (zaal)voetballen en mijn tijd met vrienden te spenderen.

Linda Wiersma

Dorien Kuijlenburg

Receptie medewerksterMijdrecht / HRM

Ik ben Dorien Kuijlenburg u vindt mij achter de balie in Mijdrecht. Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen. Na 16 jaar onderwijs heb ik het roer helemaal omgegooid en heb de propedeuse van HBO HRM behaald. In die tijd ben ik begonnen bij KernGezond en daar voel ik mij als een vis in het water.

 

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x