Oefentherapie Cesar | Lelystad

Maak uw afspraak zonder verwijzing Plan vandaag nog uw afspraak

Oefentherapie Cesar bij KernGezond Lelystad

De oefentherapie Cesar kan u helpen bij bewegingsklachten ten gevolge van een incorrecte houding of beweging, eventueel veroorzaakt door een bepaalde afwijking of ziekte.

Oefentherapie

De oefentherapie Cesar kan u helpen bij bewegingsklachten ten gevolge van een incorrecte houding of beweging, eventueel veroorzaakt door een bepaalde afwijking of ziekte. De oefentherapeut is een paramedicus die gespecialiseerd is in klachten die voortkomen uit verkeerd bewegen, een ongunstige houding en/of (spier)spanning. Ook kunt u bij de oefentherapeut van KernGezond terecht om ergere klachten te voorkomen. Een preventieve verbetering van de houding en een goede kwaliteit van bewegen. Daarbij wordt gekeken wat de patiënt in zijn dagelijks leven doet, zodat de houding en beweging ook praktisch bruikbaar is. De oefentherapeut bij KernGezond doet er alles aan om uw lichaam weer in een goede houding en beweging te krijgen.

lees meer Maak een afspraak

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan constant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten.

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x