Hydrotherapie | Lelystad

Maak uw afspraak zonder verwijzing Plan vandaag nog uw afspraak

Hydrotherapie bij KernGezond Lelystad

Fysiotherapie in warm water bij onze locatie in zwembad De Koploper

Hydrotherapie is fysiotherapie in warm water.

Een revalidatietherapie waarbij men het lichaam traint in het water. Door deze veilige situatie en de opwaartse kracht van het water, worden de gewrichten en spieren minder belast, zodat de bewegingsuitslagen van de gewrichten kan worden vergroot. Door deze lage belasting en geen schokbelasting, kan er veel sneller gestart worden met de revalidatie. Er kan doelgericht getraind worden om een letsel te laten herstellen, doordat de circulatie vroeg op gang wordt gebracht. Deze vorm van trainen is ook een alternatief om aan de conditie te blijven werken als de blessure de patiënt nog niet toelaat om te lopen of andere oefenvormen uit te voeren.

Doelgroepen:

Revalidatie:

- voorste kruisband reconstructie

- meniscus-/kraakbeen letsel

- totale knieprothese

- totale heupprothese

- rugoperaties

- enkelfracturen

- schouderrevalidatie.

Musculoskeletale problematiek:

- reuma

- artrose

- lage rugklachten

Cardiovasculaire - respiratoire problematiek

Neuromusculaire ziekten

Multiple sclerose

Artrose

ReumaWaarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan constant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten.

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x