Fysiotherapie Online

Fysiotherapie online  

 Bij KernGezond kun je ook terecht voor online fysiotherapie. Dat betekent dat de fysiotherapeutische zorg middels video- en telefonische consulten plaatsvindt. Ook als je een eerste afspraak wilt maken. Dus heb je klachten bij het bewegen? Blijf er niet mee zitten, neem laagdrempelig contact met ons op met vragen over en klachten bij het bewegen. 

 

Voor wie?

Iedereen met klachten bij het bewegen of vragen over bewegen kan laagdrempelig contact opnemen met KernGezond. De online fysiotherapeut zal telefonisch of via videobellen jouw klachten bespreken en de nodige adviezen en oefeningen met jou doornemen.  

 

Hoe werkt het?  

Een online afspraak met de fysiotherapeut maken is heel eenvoudig. Je kunt direct contact opnemen met onze baliemedewerkers via 0320-220145 of je vult het onderstaande formulier direct online in. Onze medewerkers plannen je dan meteen in voor een telefonisch- of videoconsult met de fysiotherapeut. Je ontvangt een bevestiging van de afspraak en op het afgesproken tijdstip belt de fysiotherapeut van KernGezond jou op het doorgegeven telefoonnummer.  

 

Vergoeding

De zorgverzekeraar heeft deze vorm van behandeling goed gekeurd. Dat betekent dat vergoedingen lopen zoals je gewend bent.            

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x