Arbeid en Vitaliteit

Lelystad   

Plan vandaag nog uw afspraak

Thuiswerken voor werknemers

Het is ineens de normaalste zaak van de wereld geworden om vooral thuis te werken. En waarschijnlijk blijft dat ook nog wel even zo. Iedereen ervaart dat anders, sommigen willen nooit meer anders, anderen kunnen niet wachten om weer naar kantoor te gaan. Zo ontdekken we gaandeweg de voor- en nadelen van het “thuiskantoor”. Een belangrijk aspect dat van thuiswerken een fijne ervaring kan maken is een goed ingerichte werkplek. Een plek waar je al je werkbenodigdheden hebt, rust hebt en  fijn en verantwoord kan zitten én even bewegen.

Als je deze dingen niet op orde hebt kun je klachten gaan ervaren als stress en pijn in je rug of nek. Natuurlijk wil je klachten voor zijn, maar voor je er erg in hebt sluipt het erin. Je bent er misschien, zoals de meesten vanuit gegaan dat je thuiswerkplek maar tijdelijk was en hebt genoegen genomen met een simpele aanpassing hier en daar. Dat werkte prima voor een aantal weken. Maar nu we maanden verder zijn en het einde niet in zicht is, merk je misschien dat je toch beter moet gaan letten op je houding en inrichting van je werkplek. Misschien heb je al steeds meer klachten die horen bij een verkeerde werkhouding. Blijf hier niet mee zitten, de fysiotherapeut kan al snel beoordelen of je je werkplek goed hebt opgezet en waar je het voor jezelf nog wat beter kunt maken. Dit zijn vaak kleine aanpassingen die een wereld van verschil maken. Om zeker te weten dat jij er goed bij zit in je thuiskantoor of om te horen wat jij kunt veranderen om van je klachten af te komen kun je een screening laten doen door de fysiotherapeut.

 

Hoe werkt het?

Neem contact op voor een intake. De fysiotherapeut maakt een afspraak voor een huisbezoek. Hiervan ontvang je een uitgebreid verslag met praktische tips en aanbevelingen.

 

Maak een afspraak

 

Wat kost het?  

De kosten voor intake, huisbezoek, en verslag bedragen € 164,50. 

Ben je al onder behandeling van een van onze therapeuten dan betaal je € 146, 50.

 

Thuiswerken voor werkgevers

 

Je wilt als werkgever zeker weten dat jouw werknemers er thuis goed bij zitten. Je hebt op de werkvloer geïnvesteerd in de juiste kantoorinrichting om je medewerkers zo verantwoord mogelijk te laten werken. Helaas heb je er geen zicht op hoe ze er thuis bij zitten. Maar je wilt wel zeker weten dat ze geen lichamelijke klachten ontwikkelen tijdens het thuiswerken. Medewerkers die wel laten weten last te hebben van het thuiswerken, kun je heel makkelijk helpen door hen een thuiswerkplekonderzoek te adviseren.

 

Zo werkt het

De medewerker maakt een afspraak met de fysiotherapeut van KernGezond. Deze fysiotherapeut komt aan huis om de thuiswerkplek te onderzoeken en klachten te bespreken. Hieruit volgt een verslag met handige tips en adviezen om op de juiste manier vanuit huis te werken. Hij kan snel inschatten of verdere fysiotherapiebehandelingen nodig zijn. Zo weet jij zeker dat je medewerkers er ook thuis goed bij zitten!

 

Maak een afspraak

 

Dit kost het

De kosten voor intake, huisbezoek, en verslag bedragen € 164,50. 

Ben je al onder behandeling van een van onze therapeuten dan betaal je € 146, 50.

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x