OXXGO Coaching | Lelystad

Maak uw afspraak zonder verwijzing Plan vandaag nog uw afspraak

OXXGO Coaching in Lelystad

OXXGO is gespecialiseerd in Coaching, Counseling en het geven van agressietrainingen, communicatietrainingen en teamontwikkeling/groepscoaching.

Wat is Counseling?

Bij OXXGO werk jij actief aan jouw eigen proces, soms in een gesprek, vaak door te doen.

Dat kan door anders te leren denken, door te leren luisteren naar wat jouw lijf je te vertellen heeft, met behulp van ‘systemisch werk’ of, wanneer jij er open voor staat, door de natuur in te trekken of met een boot het water op te gaan. Anders gezegd, door letterlijk in beweging te zijn.Lees meer

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan contstant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten..

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x