Echopraktijk NOP | Lelystad

Plan vandaag nog uw afspraak

Echopraktijk NOP Lelystad

De Echopraktijk NOP is een eerstelijns echo- en prenataal screeningscentrum waarbij je met een verwijzing van je verloskundige, huisarts of gynaecoloog terecht kunt voor diverse echo-onderzoeken.

Echopraktijk NOP

Er zijn 2 vestigingen van Echopraktijk NOP. Eén in Emmeloord aan de Koningin Julianastraat 41c, en één in Lelystad in gezondheidscentrum Kerngezond, aan het Maerlant 2.

Op beide locaties is tevens de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een preconceptioneel- of kinderwensconsult. Dit kan zonder verwijzing.

lees meer

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan contstant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten..

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x