Nieuws

Druk? Doe ons 30-minuten-programma! 11-09-2018
Het leven is soms erg druk, waardoor de kans groot is dat je niet aan sporten toekomt, hoe graag je dit wel zou willen. En blijven bewegen is juist in drukke tijden van belang, want het houdt je fit en gezond. Speciaal voor mensen met weinig tijd, hebben wij een 30-minuten-programma ontwikkeld. Hiermee beweeg je in slechts een half uur op maar liefst 8 krachttoestellen en 1 cardiotoestel. Zo train je in 30 minuten per keer je hele lichaam! Dankzij dit korte, complete programma in combinatie met onze ruime openingstijden tussen 07.00 en 23.00 uur is er altijd wel een moment in je drukke agenda om lekker te bewegen.
Lees meer
Open Dag zaterdag 15 september 2018 03-09-2018

Op zaterdag 15 september is iedereen van harte welkom op de Open Dag van KernGezond Sport in Lelystad.

Van 12.00 tot 19.00 uur kun jij gratis fitnessen of squashen! Zo maak jij kennis met de nieuwste sportlocatie in Lelystad. Je maakt ook kans op leuke prijzen.Wanneer je jouw gegevens achterlaat, verloten we 1 maand gratis fitnessen (geen automatische verlening). Mocht je in september lid worden, dan verloten we onder de nieuwe leden een half jaar lang gratis fitnessen! In de eerste week van oktober maken wij de winnaars bekend via Facebook. 

Zien wij jou op zaterdag 15 september?

 

 

Lees meer
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x