Huisregels

Als u een afspraak wilt afzeggen dient u dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Op maandag geldt dat dit voor 09.00 ’s ochtends gedaan moet worden. Wanneer u te laat afbelt of niet op de afspraak verschijnt, ontvangt u van ons een rekening voor de gereserveerde tijd.

 

In verband met declaraties naar de zorgverzekering, kun u per dag maar één afspraak hebben binnen KernGezond. Houdt hier rekening mee wanneer u bij meerdere disciplines onder behandeling bent.

 

Cliënten en fysiotherapeuten dienen zich volgens de algemeen geldende normen en waarden te gedragen. De praktijkhouders behouden zich het recht voor om personen, die aanstootgevend gedrag ventileren, te verwijderen uit het pand.

 

U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigendommen. In de kleedkamers zijn kluisjes om uw waardevolle spullen in op te bergen. KernGezond kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken hiervan.

 

De praktijk is niet verantwoordelijk voor diefstal van eigendommen in het pand of op buitenterrein (auto, fiets).

 

Als u tijdens het wachten lectuur leest wilt u dit dan terugleggen als u de wachtruimte verlaat.

 

In geval van calamiteiten dient u de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instantie (brandweer, politie) op te volgen.

 

Cliënten dienen tijdens de trainingen binnen, schone sportschoenen te dragen.

 

Cliënten dienen, in de trainingszaal en in de behandelruimtes, een handdoek mee te nemen i.v.m. de hygiëne.

 

De praktijk aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel van cliënten, welke zich niet aan de instructies van de fysiotherapeuten hebben gehouden.

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x