Wijk in beweging | Lelystad

Maak uw afspraak zonder verwijzing Plan vandaag nog uw afspraak

Wijk in beweging Lelystad

Onder het toeziend oog van de fysiotherapeut van KernGezond trainen deelnemers in groepsverband in het kader van het beweegprogramma, onderdeel van het project Wijk in Beweging. Het beweegprogramma duurt een jaar en heeft een nazorgfase van nogmaals een jaar.

Wijk in beweging

De groep bestaat uit 10 deelnemers. Zij trainen twee keer per week bij Kerngezond in Lelystad. Eénmaal per week komt de weegschaal tevoorschijn en kan men - als met dat wil - zich wegen. 

Een zelfde groep wordt ook gedraaid in de Waterwijk door Henk Verheul, en een derde groep bij fysiotherapie Centra Plaza. 

Lees meer Maak een afspraak

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Met de stimulans vanuit de groep en ondersteuning van de fysiotherapeut ga ik zeker mijn doel halen! Ook leuk dat het programma door mijn zorgverzekeraar wordt vergoed"

C. Bruijn, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan contstant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten..

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x