Slim Club Kids | Lelystad

Maak uw afspraak zonder verwijzing Plan vandaag nog uw afspraak

Slim Club Kids Lelystad

Met het starten van een Slim-Club-Kids is KernGezond zich specifiek gaan richten op kinderen met overgewicht/obesitas . Het doel van Slim-Club-Kids is primair het terugdringen van overgewicht bij kinderen d.m.v. een actievere en gezondere eet- en beweegstijl. Een ander belangrijk doel is het preventief voorkomen van overgewicht.

Slim club kids

Problemen op latere leeftijd als gevolg van overgewicht bij uw kind voorkomen?

Bij KernGezond op een leuke manier leren wat bewust eten en bewegen is door o.a. :

  • Met de fysiotherapeut sporten voor een gezond gewicht
  • Uitvinden wat lekker en gezond eten is samen met de diëtist.
  • door het creëren van bewustwording, zorgen voor een blijvend effect.

Tal van onderzoeken wijzen uit dat een groot, en overigens snel groeiend, aantal basisschoolkinderen lijdt aan overgewicht.  Deze stijging in overgewicht wordt voor een groot deel veroorzaakt door enerzijds te weinig lichaamsbeweging en anderzijds door een verkeerd voedingspatroon.

Lees meer Maak een afspraak

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan contstant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten..

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x