Babymassage | Lelystad

Leer hoe je je kindje kunt masseren
Meld u nu aan

Wat jouw baby eigenlijk zeggen wil ...

Na de geboorte van je baby breken drukke tijden aan. Je bent aan het herstellen van de bevalling. Familie en vrienden komen je baby bewonderen. Je probeert de draad van het gewone leven weer op te pakken, maar intussen ben je dag en nacht bezig met het verzorgen van jouw baby. Die kan voorlopig nog niet zonder je. Soms is dat best zwaar. Jouw kind kan jou ook nog niet altijd duidelijk maken wat er aan de hand is: heeft het honger, heeft het pijn of is het gewoon moe?

Speciaal contact door babymassage

Natuurlijk kent u uw kind als geen ander. Al in de zwangerschap had u samen contact. Bijvoorbeeld wanneer u uw handen op uw buik legde. En meteen na de bevalling reageerde uw baby al op uw stem. In de weken na de bevalling leert u elkaar steeds beter kennen. Lichaamstaal is de enige taal die je baby spreekt. En wat is er mooier dan te spreken in de taal van Uw kind ! De baby aanraken en voelen. Contact maken. Bijzondere aandacht voor elkaar. Een rustmoment in de dag. Masseren is meer dan aanraken alleen, het is puur genieten van elkaar. Babymassage is geen ingewikkelde techniek, het is een natuurlijke, traditionele kunst, eenvoudig en eeuwenoud.

lees meer Maak een afspraak

Waarom KernGezond?

De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen. Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen. Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.


Professioneel team

ISO gecertificeerd & Pluspraktijk

Diverse specialisaties

Alles onder 1 dak

Zonder verwijzing

Locaties door heel Nederland

"Binnen 6 weken heeft KernGezond mij helemaal genezen van de rugpijn"

C. Constandse, client uit Lelystad

Ons team

Het team van KernGezond bestaat uitsluitend uit goed opgeleide en gespecialiseerde fysiotherapeuten en sport begeleiders. Zij staan contstant klaar om jou te helpen bij het verminderen en verhelpen van jouw lichamelijke klachten..

Maak een afspraak
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x