KernGezond challenge

Schrijf je nu in!
Meld je aan

De eerste afspraak bestaat uit een intake bij de diëtiste en er wordt een challenge-test afgenomen door de fysiotherapeut. Aan de hand hiervan wordt voor jou een op maat gemaakt begeleidingsplan opgesteld.  Omdat je vanaf de intake een aantal dagen een voedingsdagboek bijhoudt als vast onderdeel van het programma, kan er in combinatie met de intake en de test een persoonlijk plan gemaakt worden, helemaal op jou afgestemd!

 

Week 2 van de Challenge

Iedere twee weken wordt door de diëtiste een meting afgenomen, waarmee te zien is hoeveel spieren, vocht en vetmassa jouw lichaam heeft. Dit is een belangrijk onderdeel van het programma en stimuleert jou om vooral met het programma door te gaan. Ook de mentale ondersteuning van de diëtiste speelt hierin een grote rol. Vier weken na de start van het trainingsprogramma wordt er door de fysiotherapeut weer de challenge-test afgenomen. Dankzij deze test kan er gekeken worden of je vooruit bent gegaan en/of het plan voor jou bijgesteld moet worden. Het kan uiteraard weleens voorkomen dat door ziekte of welke oorzaak danook, de training erbij in is geschoten. Hier kan natuurlijk snel wat aan gedaan worden! Deze test wordt iedere vier weken afgenomen.

 

Sluit je challenge af in de 12e week

Aan het eind van de Challenge ontvang je handige tips & adviezen om jouw behaalde resultaat ook in de toekomst te behouden en je nieuwe en gezondere leefstijl vol te houden! Wil je toch nog graag begeleid worden? Dat kan met het Challenge vervolg!

 

Voor wie?

Mensen met overgewicht

 

Wanneer?

Er zijn geen vaste tijden; alle begeleidings- en trainingsmomenten zijn in te plannen wanneer het jou uitkomt!

 

Kosten?

Wil je deelnemen aan de Challenge? Dan heb je keuze uit 4 pakketten. Je bepaalt zelf hoe uitgebreid jouw Challenge wordt, welke keuze je ook maakt,  je kunt er zeker van zijn dan dat jouw KernGezond Challenge team klaar staat om jou te helpen je doelen te bereiken!

 

- KernGezond challenge (12 weken), 250,- euro voor 3 maanden; 2xp/w trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut (met start- tussen- en eindmeting), begeleiding van de diëtist van het KernGezond team (de consulten van de diëtist worden via de verzekering gedeclareerd, houd rekening met een mogelijk eigen risico).  

- KernGezond challenge incl. extra begeleiding diëtist (12 weken), 400,- euro voor 3 maanden; 2xp/w trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut (met start- tussen- en eindmeting), 4 extra consulten bij de diëtist, naast de vergoeding uit de verzekering (houd rekening met een mogelijk eigen risico) om uitgebreidere begeleiding te krijgen.   

- KernGezond challenge incl. medieet maaltijdvervangers (12 weken), 530- euro voor 3 maanden; 2xp/w trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut (met start- tussen- en eindmeting), begeleiding van de diëtist van het KernGezond team (de consulten van de diëtist worden via de verzekering gedeclareerd, houd rekening met een mogelijk eigen risico), medieet maaltijdvervangers (1x start en 11x basis) 

- KernGezond challenge incl. medieet maaltijdvervangers en extra begeleiding diëtist (12 weken), 680- euro voor 3 maanden; 2xp/w trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut (met start- tussen- en eindmeting), 4 extra consulten bij de diëtist, naast de vergoeding uit de verzekering (houd rekening met een mogelijk eigen risico) om uitgebreidere begeleiding te krijgen, medieet maaltijdvervangers (1x start en 11x basis)

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x